Over mij

WIE BEN IK?

Hi, leuk dat je even langs komt!
Mijn naam is Natatchia Seute, en ben een hele echte millennial geboren in 1986. Ik woon als enige dame in een heel oud huis in Dongen met mijn lieve man, twee zoons en dikke kater.

Naast moeder, wederhelft en schrijven voor nietsisalles ben ik werkzaam als therapeut/coach bij NSHP Psychotherapy en zit in het deskundige panel van WIJ Jonge ouders. En oja, ik studeer ook psychologie (universitair) uit interesse.

Verder ben ik gepassioneerd over reizen, kunst, filosofie, muziek, wijn en wetenschap (ook in deze volgorde).

Ik mediteer graag, eet vegetarisch, houd van bikram yoga & het bespelen van de didgeridoo en nee,  ik knuffel geen bomen ;-).

WAT IK DOE
Op nietsisalles deel ik graag alles wat ik weet over het bereiken van “niets”. En met niets bedoel ik, innerlijke rust, vrede, vrijheid ook wel minder stress, meer ontspanning en verdieping. Laat dat nu net hetgeen zijn wat wel handig is om balans in een druk leven te krijgen.

Mijn talent is om ogenschijnlijke saaie of ingewikkelde dingen, zoals bijvoorbeeld nondualisme leuk en hanteerbaar te maken voor in het dagelijkse leven.  Mijn inspiratie daarvoor haal ik uit mijn werk, boeken en eigen “uitdagingen”.

Mijn doel is om de wereld een beetje relaxter en leuker te maken en deel dan ook dagelijks via facebook en instagram leuke interessante en bruikbare tips. Of gewoon dingen die ik wel tof vind.

Ps: Ik beloof je geen gouden bergen met mijn tips. Wel spelfouten en een glimlach, en vooruit, een kans dat je er wat mee kunt.

Praktijk info: http://www.nshp.nl

Rustiek ingerichte praktijk NSHP Psychotherapy
Praktijk NSHP psychotherapy

 

Geef een reactie